Novosti

Prezentacija SKYCLIMBER opreme


Sky Climber prezentacija

Prezentacija SKYCLIMBER opreme 9.10.2014. Predavač: Jean-F. De Smedt

Naša firma Art lift je u zajedničkoj organizaciji sa proizvođačem opreme „Sky Climber“ iz Belgije, organizovala 09.10.2014.godine prezentaciju ove opreme u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Prezentaciji su prisustvovali naši partneri, kupci i potencijalni kupci ove opreme iz različitih branši, od firmi koje se bave izvođenjem radova na visini, preko predstavnika termoelektrana u Srbiji, do uspešnih građevinskih firmi koje su prepoznale da će korišćenjem ove opreme značajno unaprediti svoj rad i povećati svoju efikasnost.

Prezentaciju je vodio generalni direktor Sky Climber Europe g-din Jean De Smedt koji je govorio o svim prednostima ove opreme i  kolika je zapravo mogućnost njene zaista široke primene – brodogradnja, građevinarstvo, energetika, radovi na visini, primena na različitim proizvodnim pogonima i silosima.

 

Električni panoramski lift-Glavna pošta Zemun


Električni panoramski lift

Art lift doo - električni panoramski lift montiran, atestiran i pušten u rad u Glavnom poštanskom centru u Zemunu

ART LIFT-Nova lokacija, Ranka Tajsića 38, 11000 Beograd


ART LIFT-Nova lokacija, Ranka Tajsića 38

 

 

O nama

ART LIFT je firma specijalizovana za kompletan inženjering, servis, remont i ugradnju liftova, eskalatora, travelatora, platformi za invalide i sisteme za rad na visinama (viseće pokretne skele). Naša usluga se bazira na sistemu "ključ u ruke", na kompletnom procesu od projektovanja, isporuke, montaže, atestiranja postrojenja i puštanja u rad do redovnog mesečnog održavanja i servisiranja.
Detaljnije

Kontaktirajte nas

Art Lift d.o.o.
Ranka Tajsića br. 38, 11000 Beograd
Tel/fax: +381 11 39 111 01, + 381 11 39 111 02
Mob: 063 220 713 – za prijave kvarova

E-mail: office@artlift.co.rs dj.nemanja@artlift.co.rs
Prodaja: jasmina@artlift.co.rs
Web: www.artlift.co.rs