SKY CLIMBER program

Specijalizovane suspenzione platforme
 
Compact Leaflet

CX500

Sky Stage 500-505

 

Postavljanje skele

Prikaz postavljanja fasadne skele Sky Climber na objektu NIS-a u Novom Sadu, gde je Art lift kao podrška kupcu, firmi „Proindustry“, izvršila početno postavljanje skele i obuku osoblja koji će na njoj raditi.

Art lift doo takođe vrši „aftersale“ podršku kupcima ove opreme u smislu pružanja saveta i konkretne pomoći pri montaži ukoliko se ukaže potreba. Takođe, vrši se obuka kao sastavni deo prodajnog procesa.

Sa druge strane, Art lift doo, kao zastupnik Sky Climber opreme na teritoriji Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, ima maksimalnu podršku partnera iz Belgije, koji su na raspolaganju za sve naše aktivnosti na tržištu i vrlo često su naši gosti u Beogradu.

Prezentacija SKYCLIMBER opreme


Sky Climber prezentacija

Prezentacija SKYCLIMBER opreme 9.10.2014. Predavač: Jean-F. De Smedt

Naša firma Art lift je u zajedničkoj organizaciji sa proizvođačem opreme „Sky Climber“ iz Belgije, organizovala 09.10.2014.godine prezentaciju ove opreme u hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Prezentaciji su prisustvovali naši partneri, kupci i potencijalni kupci ove opreme iz različitih branši, od firmi koje se bave izvođenjem radova na visini, preko predstavnika termoelektrana u Srbiji, do uspešnih građevinskih firmi koje su prepoznale da će korišćenjem ove opreme značajno unaprediti svoj rad i povećati svoju efikasnost.

Prezentaciju je vodio generalni direktor Sky Climber Europe g-din Jean De Smedt koji je govorio o svim prednostima ove opreme i  kolika je zapravo mogućnost njene zaista široke primene – brodogradnja, građevinarstvo, energetika, radovi na visini, primena na različitim proizvodnim pogonima i silosima.

 

O nama

ART LIFT je firma specijalizovana za kompletan inženjering, servis, remont i ugradnju liftova, eskalatora, travelatora, platformi za invalide i sisteme za rad na visinama (viseće pokretne skele). Naša usluga se bazira na sistemu "ključ u ruke", na kompletnom procesu od projektovanja, isporuke, montaže, atestiranja postrojenja i puštanja u rad do redovnog mesečnog održavanja i servisiranja.
Detaljnije

Kontaktirajte nas

Art Lift d.o.o.
Ranka Tajsića br. 38, 11000 Beograd
Tel/fax: +381 11 39 111 01, + 381 11 39 111 02
Mob: 063 220 713 – za prijave kvarova

E-mail: office@artlift.co.rs dj.nemanja@artlift.co.rs
Prodaja: jasmina@artlift.co.rs
Web: www.artlift.co.rs